Bond bestaat 2 jaar!

Op 1 februari 2018 opende Bond haar deuren. Inmiddels zijn wij 2 jaar verder. Dankzij het vertrouwen en de zaken van onze cliënten is ons bestaansrecht inmiddels bewezen. Onze focus op de financieringspraktijk werkt.

Ongeveer 50 cliënten wisten ons te vinden voor hun financieringstransacties. Een mooie mix van project en asset financieringen, vastgoed financieringen, overname en groei financieringen. Van relatief kleine transacties voor start- en scale-ups tot (middel)grote transacties voor Nederlandse en Internationale ondernemingen. Ook een aantal Nederlandse en buitenlandse banken hebben ons betrokken in zaken.

Naast “stand alone” financieringstransacties die wij zelfstandig als kantoor behandelden, werkten wij in transacties samen met andere boetiek kantoren. Transacties in multidisciplinaire teams in verband met meerdere juridische aspecten in het kader van bijvoorbeeld overnames, (wind en zon) projecten, de aankoop van vastgoed of de aanbesteding van elektrische bussen.

Wij zijn in 2019 lid geworden van de Loan Market Association en IPFA. Daarnaast zijn wij toegetreden tot het netwerk van de Foreign Bankers’ Association.

De afgelopen twee jaar hebben ons vertrouwen in de toekomst gesterkt. Wij hebben de ambitie om onze banden met onze cliënten en business partners verder te verbreden en te verdiepen. Het is de verwachting dat daarmee ook ons kantoor verder zal groeien.

Recent Posts