Robert Steeg

Robert adviseert sinds 2005 over alle juridische aspecten van internationale financieringstransacties. Voordat hij zich in 2022 bij Bond Advocaten aansloot, werkte hij zeven jaar op de banking- en finance afdeling van Stibbe. Daarvoor was hij negen jaar werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek, zowel in Amsterdam als in New York. Robert is gedetacheerd geweest bij de juridische teams van respectievelijk AkzoNobel en ABN AMRO Bank. Robert adviseert kredietverstrekkers en -nemers over leningen, gestructureerde financieringen en financiële derivatentransacties. Hij geeft regelmatig lezingen en schrijft artikelen over deze onderwerpen.

Robert wordt door cliënten geprezen om zijn uitstekende juridisch-technische vaardigheden en de hoge kwaliteit van zijn dienstverlening.

Robert en zijn vrouw wonen met hun vier kinderen in Haarlem. Naast een sociaal leven doet Robert in zijn vrije tijd aan skateboarden en is hij veel bezig met muziek. Italië is zijn favoriete vakantiebestemming.

Talen: Nederlands en Engels

Robert Steegs is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Robert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het hoofdrechtsgebied Financieel recht met het bijbehorende subrechtsgebied Bankrecht geregistreerd.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.