Jan-Joost van Rijsbergen

Voordat Jan-Joost in 2020 als partner toetrad tot Bond Advocaten, was hij 17 jaar werkzaam als advocaat bij Clifford Chance in Amsterdam en Londen, gevolgd door 3 jaar bij Simmons & Simmons in Amsterdam. Door zijn detachering bij een internationale bank, heeft Jan-Joost zijn inzicht in de structuur van financieringstransacties alsmede de interne processen bij banken vergroot. Jan-Joost treedt regelmatig op voor financiële instellingen en voor nationale en internationale kredietnemers. Hij heeft een scherp oog voor de belangen van beide partijen.

Jan-Joost is vertrouwd met vrijwel alle vormen van financieringstransacties. Hij treedt veelvuldig op bij complexe (gestructureerde) financieringen, met een specifieke focus op vastgoedfinanciering. Daarnaast beschikt Jan-Joost over gedetailleerde kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt en ruime ervaring met het creëren van optimale zekerheidsarrangementen.

Jan-Joost staat bekend om zijn uitstekende marktkennis, effectieve manier van onderhandelen en zijn praktische adviezen met gevoel voor de commerciële verhoudingen.

Jan-Joost van Rijsbergen is a top-notch lawyer able to work efficiently and quickly, demonstrate great commercial awareness, and provide effective and practical advice.

Jan-Joost van Rijsbergen is always available, fully involved and very efficient.

Legal500, Testimonials