Joannes de Bont

Joannes is sinds 2000 werkzaam als advocaat. Voordat hij in 2018 Bond Advocaten oprichtte, werkte hij 10 jaar bij Clifford Chance in Amsterdam en Londen, gevolgd door 8 jaar bij Stibbe. Daarnaast is hij meerdere malen gedetacheerd geweest bij internationale banken. Door deze ervaring heeft Joannes een gedegen begrip van vrijwel elk type financieringstransactie, alsmede de interne processen van banken. Joannes treedt op voor zowel banken als kredietnemers, een heeft daardoor oog heeft voor de belangen van beide partijen. Hij adviseert een scala aan nationale en internationale bedrijven en banken en andere financiële instellingen.

Joannes richt zich op complexe transacties zoals acquisitiefinancieringen, activafinancieringen (waaronder vastgoed en rollend materieel) en projectfinancieringen. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van het Nederlandse zekerhedenrecht.

Feedback van cliënten voor Joannes omvat onder meer: “Intelligent, scherp, gevoel voor humor, aandacht voor detail en het vermogen om dingen in een groter geheel te zien”.

Joannes de Bont and Robert Steeg are both very pleasant to work with and are swift in their responses. They are able to find pragmatic solutions.

Legal500, Testimonials