Bond adviseert Betty Blocks bij SaaS financiering

Overige financiële transacties

Bond heeft Betty Blocks bijgestaan in een gestructureerde SaaS financieringstransactie. De financiering is verstrekt door NIBC. Deze financieringsconstructie is de eerste in zijn soort binnen de software sector. Deze financiering biedt Betty Bocks de mogelijkheid verder internationaal de groeien.

Het bijzondere van de door NIBC geboden financieringsstructuur is dat de financieringsruimte meegroeit met de groei van de portefeuille SaaS contracten. Dit past beter bij snel groeiende en scale-up bedrijfsmodellen dan klassieke bankfinancieringen, zeker bij ondernemingen zonder veel materiële vaste activa.

Betty blocks is het leidende no-code applicatie-ontwikkelplatform ter wereld. Als het enige platform zonder code dat volledig is gebaseerd op de Cloud, stelt Betty Blocks zowel IT-professionals als particuliere ontwikkelaars in staat om efficiënt en effectief geavanceerde, zakelijke toepassingen te bouwen. Met een focus op het toegankelijker maken van software ontwikkeling, stelt Betty blocks ‘ no-code platform ‘ organisaties in staat om te experimenteren met de juiste oplossing met een groter ontwikkelkracht.

Zie voor meer informatie: https://blog.bettyblocks.com/betty-blocks-signs-investment-deal-with-saas-financing-initiative-by-nibc