Bond adviseert De Vrije Blick bij de financiering van 268 appartementen in Park Boswijk in Doorn

Vastgoedfinancieringen

Bond adviseert De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief bij de financiering van 268 appartementen in het wooncomplex Park Boswijk in Doorn. Het gaat om een langjarige financiering door BerlinHyp.

Het wooncomplex bestaat uit acht gebouwen en is gelegen in een fraaie, bosrijke omgeving. Het complex is de afgelopen jaren gerenoveerd en verduurzaamd. Het centrale gebouw met de gemeenschappelijke voorzieningen (zoals een supermarkt, Grand Café, Coffee Corner, kapsalon en een wasserette) is in 2021 volledig vervangen door nieuwbouw.

Park Boswijk wordt gebruikt als serviceresidentie. Dit houdt in dat de appartementen geschikt zijn voor senioren ( hoewel er geen leeftijdsgrens geldt). Bovendien worden er (facilitaire) diensten aangeboden, zoals een huishoudelijke dienst, een receptie en professionele zorg.

De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief  is een ontwikkelende vastgoedbelegger met veel ervaring in de herontwikkeling van en beleggingen in historisch vastgoed.

BerlinHyp is een Duitse pfandbriefbank die actief vastgoed in Nederland financiert.

Naast Bond waren Heston Finance en Core Notariaat eveneens betrokken als adviseurs van De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief.

Zie voor meer informatie ook:

https://www.devrijeblick.nl

https://www.woneninparkboswijk.nl

https://www.propertynl.com/Nieuws/De-Vrije-Blick-koopt-Park-Boswijk-voor-45-miljoen-euro/155d4fcb-7808-4423-b9bd-8300c3dcc5d5

Betrokken advocaten