Bond adviseert SHS Capital bij de financiering van de investering in CAM Bioceramics

Acquisitiefinanciering
Financiële derivatentransacties
Ondernemings- en werkkapitaalfinancieringen

Bond Advocaten heeft recent Healthcare Specialist SHS Capital geadviseerd bij de financiering van de investering in CAM Bioceramics, een producent van calcium fosfaat toepassingen.

CAM Bioceramics B.V., gevestigd in Leiden, is een wereldwijd actieve producent van innovatieve calcium fosfaat materiaal voor Medtech and LifeScience toepassingen.

SHS Capital is een Duits private equity fonds, opgericht in 1993, dat investeert in healthcare ondernemingen in Europa. De focus van de investeringen is op de financiering van groei, wijziging van aandeelhouder(s) en opvolgingssituaties.

Samen met ING Corporate Investments en diverse mede investeerders heeft de Duitse healthcare investeerder SHS Capital een meerderheid in de onderneming gekocht, waarbij de oorspronkelijke eigenaren een aanzienlijk belang behouden.

De investering van SHS Capital en ING Corporate Investment stelt CAM Bioceramics in staat diens klanten nog beter van dienst te zijn en nog sneller te groeien.

De financiering voor de investering is verstrekt door een Nederlandse bank.

Voor meer informatie, zie:

https://www.shs-capital.eu/en/healthcare-specialist-shs-capital-acquires-majority-stake-in-cam-bioceramics-to-support-and-accelerate-its-future-growth/

https://cambioceramics.com/2023/07/07/healthcare-specialist-shs-capital-acquires-majority-stake-in-cam-bioceramics-to-support-and-accelerate-its-future-growth/

https://www.livingstonepartners.com/nl/transactions/livingstone-benelux-advised-shs-capital-on-the-acquisition-of-cam-bioceramics/