Bond Advocaten adviseert NewPort Capital bij de financiering van de investering in Netvice, specialist in communicatie voor financiële dienstverleners.

Acquisitiefinanciering
Ondernemings- en werkkapitaalfinancieringen

Bond Advocaten heeft recent NewPort Capital geadviseerd bij de financiering van de investering in Netvice, specialist in communicatie voor financiële dienstverleners.

Netvice verzorgt grootschalige en complexe financiële communicatie en -adviestrajecten voor financiële dienstverleners. Daarbij helpt Netvice de klanten van opdrachtgevers om de juiste keuzes te maken bij financiële vraagstukken.

NewPort Capital is een Nederlandse participatiemaatschappij die zich richt op investeringen in gevestigde Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van €2 tot €10 miljoen met een bewezen trackrecord, stevig groeipotentieel en een sterk en ambitieus managementteam. NewPort investeert daarbij in de sectoren ICT, food, verpakkingen, maakindustrie en financiële en zakelijke dienstverlening. NewPort werkt graag met – en ondersteunt – ondernemende managementteams bij het realiseren van autonome en acquisitieve groei.

De investering van NewPort biedt Netvice nieuwe mogelijkheden om haar bedrijfsmodel en dienstverlening verder te ontwikkelen en uit te breiden.

De financiering van de investering is verstrekt door Dexteritas. Dexteritas is een private debt investeringsmaatschappij en biedt maatwerk financieringen voor middelgrote bedrijven in Nederland.

Voor meer informatie, zie:

https://www.linkedin.com/pulse/netvice-en-newport-capital-kondigen-samenwerking-aan%3FtrackingId=QE4uW%252B33S0alOJstSsSF%252Bg%253D%253D/?trackingId=QE4uW%2B33S0alOJstSsSF%2Bg%3D%3D

https://www.dexteritas.nl/nieuws/2023-07-27-dexteritas-financiert-overname-netvice-newport-capital