Bond heeft recent Freshstream en Nafinco geadviseerd bij de uitbreiding van hun financiering als onderdeel van hun buy-and-build strategy

Acquisitiefinanciering
Ondernemings- en werkkapitaalfinancieringen

Bond heeft recent Freshstream en Nafinco geadviseerd bij de uitbreiding van hun financiering als onderdeel van hun buy-and-build strategy.

Nafinco is de Nederlandse full-service partner voor onafhankelijke apotheken en zorgt voor meer dan 200 aangesloten apotheken ondersteuning bij inkoop, aanbesteding, inventarisbeheer, logistiek en administratie.

Freshstream Investment partners is een Europees private equity fonds gericht op de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, met vestigingen in Amsterdam en Londen. Freshstream heeft meerdere investeringen in de farmaceutische sector, waaronder in Avicenna, een grote apothekersgroep in het Verenigd Koninkrijk.

De financiering is verstrekt door twee Nederlandse banken. De uitbreiding van de financiering stelt Nafinco in staat sneller te groeien en haar dienstverlening aan aangesloten apotheken verder uit te breiden als onderdeel van hun buy-and-build strategy.

Zie voor meer informatie: https://freshstream.com/freshstream-invests-in-nafinco/?bc=6.