Bond staat de Logent-groep bij met betrekking tot de Nederlandsrechtelijke aspecten in verband met haar SEK 850 miljoen Senior Secured Notes

Acquisitiefinanciering
Ondernemings- en werkkapitaalfinancieringen

BOND trad op als Nederlands local counsel voor de Logent-groep en Stirling Square Capital Partners (Advisers) LLP in verband met de uitgifte van SEK 850 miljoen senior secured notes met de mogelijkheid van latere uitgiften van extra notes tot een totaal van SEK 1,3 miljard. De uitgevende entiteit zal een notering van de obligaties aanvragen op de bedrijfsobligaties lijst van Nasdaq Stockholm. In verband met de herfinanciering van de obligaties werd ook Logent’s bankfaciliteit geherfinancierd door Nordea Bank.

Andere betrokken juridische adviseurs waren Hannes Snellman (lead counsel voor Logent) en Gernandt & Danielsson (GDA), counsel voor Nordea Bank (als Issuing Agent en kredietverstrekker).

De Logent Group is een onafhankelijke logistieke partner voor logistiek-intensieve ondernemingen in Scandinavië en Nederland. Stirling Square Capital Partners (Advisers) LLP is een toonaangevende private equity firma in het mid-market segment die zoek is naar waarde gerichte overnames van zich transformerende ondernemingen in heel Europa.

Voor meer informatie, zie: https://nyheter.logent.se/posts/pressreleases/sscp-lager-bidco-ab-publ-publishes-prospectus