Bond adviseert Victus Participations en Perfect Plant Deal bij de financiering van de uitbreiding van hun online platform voor planten en bomen

Acquisitiefinanciering
Ondernemings- en werkkapitaalfinancieringen

Bond heeft recent geadviseerd over de financiering door Rabobank aan Victus Participations en Perfect Plant Deal. Victus Participations en Perfect Plant Deal bundelen hun krachten om de online markt voor planten en bomen in Europa te veroveren.

Victus Participations is een onafhankelijke participatiemaatschappij  exclusief gericht op de Food & Agri sector in de Benelux. Perfect Plant Deal is een snel groeiende aanbieder van e-fulfilment solutions op de online markt voor bomen en planten.

Vanuit het distributie centrum in Bleiswijk, verpakt en verspreid Perfect Plant Deal bomen en planten van (lokale) telers. Momenteel verscheept het meer dan 10.000 pakketjes per dag naar afnemers in heel Europa. De vraag van consumenten naar online planten en bomen neemt enorm toe, van 10% in 2019 tot naar verwachting zo’n 35% in de komende jaren. Deze investering en financiering stelt Perfect Plant Deal in staat diens e-commerce activiteiten in Europa verder uit te breiden.

Zie voor meer informatie ook:

https://perfectplantdeal.nl/over-ons/